STUDENTEN

 
Hej hörni! Sorry för att jag är så dålig på att kika in här, men min hjärna går på högvarv och jag har hundra andra saker att tänka på. Imorgon är det mösspåtagning. Allt med studenten känns så avlägset och långt borta. Om fem veckor så står jag redo inför att springa ut. Jag mår typ dåligt över den känslan. Allt som har med förändringar att göra hatar jag, och det här med studenten är den största förändringen i mitt liv. Ena dagen är jag överlycklig och taggad, medans andra dagen ligger jag och gråter över tanken att allt snart är slut. Bara själva grejen att inte träffa alla ens nära vänner varje dag, att inte ha det dagliga stödet om man mår dåligt, inte ha den där närheten. Herregud jag vet inte vad jag ska ta mig till. Panikblandadlycka. Vi hörs imorgon! Ska stirra upp i taket och gråta en skvätt. Puss

SNYGGT FRÅN ZARA


INSPIRATION


SÖNDAG

Bild på min, Ronjas och Emmas frukost imorse. Väldigt konstig blandning..
Hej hörni! Idag mår jag som jag förtjänar... Är helt slut i huvudet och har jätteont i halsen. Har panik över ifall jag ska bli sjukt tills på tisdag när vi har mösspåtagning, vägrar bli sjuk!! Hade förövrigt väldigt roligt igår, men som sagt lite för kul! Men men! Nu ska jag dö och vräka i mig chips. Orkar inte skriva så mycket mer haha. Puss

INSPIRATION


ALTANHÄNG

Hej hörni! Gick upp vid tio-tiden imorse och gjorde bananpannkakor med jordgubbar till hela familjen, det va sjukt  gott! Vinkade hejdå till Niklas vid elva ochhar sen dess mest slappat och tagit en långdusch! Nu sitter jag på altanen med pappa och pratar om allt mellan himmel och jord! Ikväll ska jag ut, så vi får se närjag uppdaterar härnäst! Puss

EN UTEKVÄLL

Älskar linnen med tunna band, så fint!!

EN DAG PÅ STAN

tre bilder från idag!
Hej! Har gått på en jättelån gpromenad i solen med Niklas idag, var så otroligt mysigt att äntligen ses igen!! Nu sitter vi och myser ihop med Linnea och Mamma. Ska bli skönt att ta det lugnt idag, ska ändå ut imorgon! Nu ska jag hänga lite med min bästa prins. Hörs sen

GODNATT

Har spenderat kvällen i soffan med Mamma. Grät lite till Sofias änglar och somnade till criminal minds. Har förövrigt precis lagt på med Niklas, vi skulle egentligen sovit ihop idag, dessvärre blev det inte så... Men imorgon ses vi äntligen och får sova ihop, efter två veckor utan varandras sovsällis! Som jag längtat efter min prins ♥♥♥♥♥ Nu ska jag i alla fall sova, vi hörs imorgon! Sov gott! 

INSPIRATION

 
Allt från Zara, klocka från Marc Jacobs

TORSDAG

Hej hörni! Kom nyligen in genom dörren efter att ha suttit stillasittandes i en bilkö i över 45 minuter. Det var verkligen totalstopp! Bron ut mot Ekerö hade gått sönder så man kom helt enkelt ingenstans... Träffade en gammal klasskompis på bussen, så vi beslöt oss tillslut att börja gå hem istället! Den här dagen har förövrigt varit otroligt lärorik och rolig! Fick en kund imorse på vårt kundpass i skolan. Hon ville slinga sitt otroligt tjocka och långa hår. Både hon och jag blev jättenöjda! Eter det åt vi lite lunch och hade sen bild. Mina enda svarta jeans sprack under lektionen.... Tacka gudarna att jag går i en hantverksskola med mode och design elever! Tog av mig byxorna och sydde ihop dom igen... Haha vet inte hur många byxor jag haft sönder nu alltså! Måste köpa nya! Nu babblar jag verkligen för mycket, haha vi hörs senare! Puss

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 3

Vad tycker du om otrohet? 
Vart drar du gränsen för otrohet? 
Skulle du någonsin kunna vara otrogen? 
Vad skulle du göra om niklas var otrogen?
Otrohet är något jag aldrig, under några omständigheter, kommer acceptera. Att man har hjärta och mage att såra sin kärlek på det viset är för mig oförståeligt. Den lite tunnare Gränsen vid otrohet för mig är när du pratar med någon annan och tänker på någon annan på ett intresserat och flörtigt vis, den riktigt gränsen är dock en kyss. Eller med avsikt flirta med den andra personen och visa starkt intresse. Vet att jag låter som största paragrafryttaren och dylikt, men jag tål inte det här ämnet. Inom det här tror jag på karma - och jag hoppas att den verkligen slår tillbaka. Jag skulle ALDRIG ihela mitt liv kunna vara otrogen. Om Niklas skulle vara det mot mig, skuöle jag aldrig förlåta honom - oavsett om han stod påknä och kysste mina fötter. Är man otrogen har man betämt sig för att bryta banden med sin kärlek, att klippa av dom på riktigt. Och då går dom aldrig att riktigt limma ihop dom igen tycker jag. 
 
Vad tränar du och hur ofta?
Haha skäms över den här frågan. Jag fick ett infall att jagskulle börja träna igen, det gick ju sådär. Jag trnar när jag har lust och då är jag oftast ute och går och sen gör jag mag-, rygg- och rumpövningar. 
 
Hur träffades du och Niklas? 
Vi träffades över nätet, jag puffade honom på Facebook och vi började prata med varandra dagligen efter det i fyra månader. Vi fikade första gången i Januari (efter det sa vi upp kontakten... Bättre Bevis på hur dåligt det gickgår nog inte att hitta). Fikade igen i Mars och det gick verkligen hur bra som helst. Började ses mer successivt, även ihop med kompisar. Umgicks i samband med att dokumentären spelades in, nästan varje dag under sommaren. 13 Augusti 2011 skrev han Jag älskar dig, och sen dess ör det han och jag!
 
Beskriv dina morgonrutiner, vad gör du när du går upp innan skolan?
Jag ställer klockan på 06.50 och går upp vid 07.00. Ställer mig då och sminkar mig och fixar lite, försöker äta en macka - men hinner aldrig det så jag dricker att glas vatten istället. Kläderna är framplockade redan dagen innan! 07.30 åker jag hemifrån ner till bussen. Alltså så gör jag alla mina morgonrutiner på 30 minuter. Minns när jag gick i nian, då gickjag upp TVÅ (?!?!) timmar innan jag skulle åka hemifrån - hade 8 minuter till skolan.
 
Om du skulle dö om en vecka, vad skulle du göra dom sista dagarna i livet?
Jag skulle spendera alla pengar jag hade på en resa med alla mina nära och kära, säga att jag älskade dom ofantliga gånger, sen göra allt jag kunde för attfixa en bromsmedecin av något vis så jag blir botad.
 
Vad hände mellan dig och Lovisa? 
Varför umgås ni inte längre?
Jag vet faktiskt inte. Vi gled ifån varandra i samband med att vi fick pojkvänner, tyvärr. Sommaren jag hade med Lovisa kan vara den bästa sommaren i mitt liv. Jag spelade in en dokumentär, bodde ihop med min då bästa vän en hel sommar, träffade Niklas och var dödslycklig och nykär. Jag är glad att jag fick ha den sommaren med henne:) 
 
Ska du resa i sommar? 
Jag hoppas det!!!!
 
Vart går din drömresa? 
Afrika, Dubai och Bålsta
 
Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Bjuda mamma och pappa på en resa, samt börja spara till en lägenhet

INSPIRATION


GODNATT

Här har ni mina stackars pannkakor! Fula blev vissa, medans andra blev lite snyggare - dessa var fula! Förövrigt smakade det inte alls som jag trodde. Trodde dom skulle smaka banan och äckelpäckel, men dom var faktiskt riktigt goda! Nu ska jag däremot sova! Ser fram emot helgen så myckrt att jag vill sovasovasova bort både torsdag och fredag. Planerna för helgen blev tillslut att jag åker hem till Johan och Amanda för att vinka iväg (och gråta) dom till Usa där dom stannar i två månader! Lyllos dom! Sen möter jag upp mina tjejer någonstans ute och dansar så fötterna blöder. Åå ge mig helg! Imorgon ska jag äntligen få träffa Niklaaaaas, vi har inte sovit ihop på två veckor, så det ska bli så mysigt!! Hörs igen imorgon, slänger upp sista delen av frågestunden då! Godnatt puss

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

Tror du på karma?
 Till en viss del, ja! Jag tror attom man gör något dåligt, får man det tillbaka på något vis.
 
Vad använder du för program när du gör dina bilder? 
Använder Instagram och InstaCollage. Bloggar bara från mobil och iPad!
 
Har du varit modell? 
Nej det har jag inte! Tror inte jag har rätt psyke för attbli en modell heller, är alldeles för osäker i mig själv för att höra vad jag har för brister och svagheter från en högre uppsatt person. Absolut skulle jag kunna modella, men bara för kul skull. Har förövrigt ställt upp för Erika några gånger då hon behövt en hjälpande hand, men som sagt, nej jag har aldrig varit modell!
 
 Spelar/har du spelat något instrument? 
Räknas en gång på en pianokurs i en källare?
 
Vad ska du göra efter gymnasiet?
Efter gymnasiet ska jagta del av sommaren lite, känna mig fri och leva livet lite. Framåt slutet på juli, början på augusti kommer jag börja jobba - sm vad vet jag dock inte. Min dröm efter det är att åka som volontär till Afrika.
 
Tips på hur man får kärleken att hålla i ett förhållande? Du och Niklas är jättefina!
Först och främst, tack så jättemycket! Blir så glad av att höra det ♥ Som jag skrivit tidigare så är det väldigt viktigt att kunna lite på varandra, sen så måste ni kunna ha kul ihop! Jag brukar se Niklas som min bästa vän, bara det att jag har haft turen att bli förälskad i honom! Det är oxå viktigt att göra saker tillsammans med andra tycker jag, man tröttnar nog lätt på varandra om man bara är med varandra varjevarjevarje dag. Våga sakna varandra!
 
Var bor du och var bor Niklas? Bor inte ni väldigt långt ifrån varandra?
Jag bor ute på Ekerö och Niklas bor i Västerhaninge. För att komma till varandra måste vi åka buss, tunnelbana och tåg - vilket tar cirka en och en halv timma. I början var det långt, numera känns det knappt att jag åker då jag är såvan med den sträckan. Vissa dagar är det jobbigt, andra dagar inte! Det blir vad man gör det till.
 Kan du sjunga?
 Kan, kan jag väl. Men hur det låter är en annan femma
 
Har du gått upp i vikt? Är det därför du tränar? 
Hur mycket väger du nu och hur mycket vägde du för två år sedan?
Jag har absolut gått upp i vikt, på både gott och ont! Jag vägde 45 kilo till mina 171 centimeter i början av gymnasiet, sen började jag med ppiller, träffade pojkvän, fick bättre aptit - och nu ligger jag på 54 kilo! Jag är nöjd med min vikt nu! Säms inte längre när jag måste berätta hur mycket jag väger. Angående det jag skrev om det onda, så har jag vuxit ur tre par jeans över rumpan..... inklusive mina favoritjeans. Över till varför jag tränar. Jo jag tränar för att må bra och tighta till mig, inte för att bli smal. För det är jag redan:)
 
Vem tog flest initiativ mellan dig och Niklas i början?
Det var nog relativt lika, men mest var det nog jag, och tur var ju det,annars hade vi nog inte varit tillsammans idag!

INSPIRATION


BANANPANNKAKA OCH HELGPLANER

Hej hörni! Slutade skolan vid elva idag, men stannade kvar i skolan tills klockan två. Haha orkade inte åka hem så jag gled bara omkring och gick på en oväsentlig lektion. Just nu sitter jag och pratar med Tjejerna och Niklas och planerar helgen, dock två olika planer under samma kväll! Gillar dock att ha en helt fullspäckad kväll, tycker sånt är roligt! Idag ska jag förövrigt testa att äta bananpannkaka (intresseklubben antecknar), har velat testa det ett tag! Får lov att uppdatera er senare om vad hag tyckte - bu eller bä, den som lever får se! Hör av mig lite senare! Puss

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

Hej! Är det sant att du har varit med på tv?

Hej! Yes det stämmer, gjorde en dokumentär ihop med Mastiff, med min då bästa vän Lovisa och Niklas. Vi spelade in den för två somrar sedan och kan nog vara en av de roligaste saker jag gjort! Vill ni kika på den så finns den på svt play under namnet Nittotalisterna, första största kärleken! 

 

Heeeei hur gör du för att vara så snygg? Några tips ;)

Umgås med snygga vänner så smittar det antagligen av sig, eller va säger du Linnea?

 

Hur länge har du och Niklas varit tillsammans?

Hur var det när ni träffades för först gången?

Tips att tänka på för att ha ett långvarit förhållande?

Vi har varit tillsammans i ett år och åtta månader, men vi har pratat i lite mer än två år. Första gången vi träffades ville jag skjuta mig, hänga mig och hoppa framför första tåget som kom på grund av nervositeten innan. Nervositeten la sig inte direkt när det var stelare än på en begravning. Nej fy haha. Gången efter det var det däremot väldigt trevligt! 

 Ett förhållande håller bäst om man får sakna varandra, att man är som bästa vänner som älskar varandra, plus att man ger partnern tid att umgås med vänner och ha samma liv som innan. Sen ska man våga bråka, inget håller utan att kunna rensa luften - inte ens vänskapen med bästa vännen! 

 

 

Beskriv din bästa vän Linnea med tre ord hehehe. Puss på rumpan

Bra lyssnare, vacker och helt jävla sjuk i huvudet. Gick inge vidare med bara tre ord!

 

Vilka personer vet mest om dig?

Det måste nog vara Linnea, Niklas och Mamma

 

Går du frisör?

Yes jag går frisör och har snart gjort det i tre år! Sen är det äntligen över

 

Vem skulle du ta med till en öde ö? 

Någon som skulle bygga mig en båt så jag kan åka hem igen

 

Har du något planerat efter studenten? 

Har absolut ingen aning om vad jag vill gör med mitt liv efter studenten. Är däremot dundersäker på att det kommer ske en resa till Afrika för mig. Min dröm har alltid varit att åka till Afrika och jobba som volontär.

 

Har du någon tatuering?

Nej ingen tatuering! Har däremot tänkt göra en, men vågar inte..

 

Beskriv vad du gör en, enligt dig, perfekt dag. 

Jag umgås med mina vänner i solen och avslutar det med världens bästa utgång!

  

Vad dricker du helst ute på krogen? 

Det blir oftast shot och öl/cider, men hade jag haft en bredare ekonomi hade jag druckit P2 varje gång!

 

Favoritlåt och varför just den? 

Har ingen favoritlåt, men jag ommer alltid ha ett speciellt band till Aprilhimlen av Håkan. Det är min och Niklas låt och den har följt med under hela vårt förhållande - i med och motgång. 

 

 

Favoritmotto/citat and why? 

Hakuna Mata. Haha nej jag vet faktiskt inte

 

Ska du bli full på tisdag nästa vecka? 

Jag ska bli dyngrak

 

Tycker du Emma Mattsson är snygg? 

Bara på fyllan, men då är alla snygga

 

Mysig hemmakväll med film eller galen utekväll med vännerna? 

Beror på vad jag känner för just för stunden, men oftast utekväll med mina girlllllllssszz

 

Om du bara fick använda en sminkprodukt i resten av ditt liv vilken skulle det vara? 

Min ögonbrynspenna utan tvekan! Den har funnits där för mig i vått och torrt, eller mascaran!

 

Att förevigt ha en fet finne på näsan eller att avsluta varje mening med jag tycker om empa från orten?

Skulle nog välja att avsluta varje mening med att jag tycker om empa från orten. Kanske uppfattas som tjatig dock, men jag tycker om empa från orten

 

Stämmer det att du gör naglar? 

Stämmer gör det väl, men bara på mig själv med ett sketet gammalt kit från H&M. Ska dock beställa ett helt nytt kit nu när lönen kommer! Längtar!!

 

Vad vill du bli när du blir stor? 

Smartare och större

 

Fotar inte du för Bajen längre?

Jo, men det har kommit saker ivägen som jag varit tvungen att prioritera i första hand, plus att det blev strul med mitt fotopass det här året. Jag har absolut inte hoppat av, utan fitar fortfarande men bara inte lika ofta.

 

HEMMA

Hej hörni! Kommhem från skolan nyligen och har precis ätit lite mellis. Ska gå ut på en lång promenad efter middagen och rensa tankarna, mår lite upp och ner idag, så jag behöver det... Orkar inte skriva då mycket mer, ska svara på alla frågor Från frågestunden nu - ni har varit väldigt påhittiga måste jag säga haha. Vi hörs lite senare! Puss

INSPIRATION


22:42

Haha fick fler frågor än trott! På min förra blogg med ca 200 läsare (wow fett cool jag är) hade jag typ en fråga, så jag blev positivt överraskad! Min kväll har för övrigt bestått av hus- och lägenhetskik med mamma och pappa. Vi kollar runt lite på att flytta, inte så jätteseriöst dock! Men det är kul att drömma sig bort lite. Tog en långdusch efter det och nu har jag intagit horisontalläge i sängen, tänker inte röra mig härifrån förrän klockan halv elva imorgon. Jag älskar tisdagar med sovmorgon till ett och sluta kvart över två. Sovmorgon ♥♥♥ Nu ska jag sova, är så trött att jag snart trillar omkull. Godnatt!! P.S Svaren på frågestunden svarar jag på imorgon, så ställ några till! Tycker det är så kul haha. PUSSPUSSPUSS

FRÅGESTUND

Nu kickar jag igång en liten frågestund! Fråga allt mellan himmel och jord så svarar jag på allt därtill!

INSPIRATION


MÅNDAG 22 APRIL

Hej hörni! Har haft en väldigt bra dag i skolan! Tror att alla var väldigt övertrötta idag, då vi mest flamsade och skrattade runt hela dagen. Är förövrigt superlycklig då min frisörväska som jag trodde var snodd, blev återfunnen idag - inklusive mina saxar! Haha lättnaden som kom då jag fick reda på att de fanns i personalrummt går knappt att sätta ord på! Annars så gör jag ingenting särskilt, kom hem för en halvtimma sedan efter att ha gått ett varv på stan med Hanna och har sen dess klunkat i mig två koppar te. Nu tänkte jag slänga upp en frågestund! Håll utkik! 

TRÄNING

Har sagt för mig själv att det här med godisförbud och träning på helger funkar inte. Inser rätt så snabbt att det bara blir något jag skjuter upp! Har därför bestämt mig att bara hålla mig till vardagar då det gäler träning och godisförbud och ha kul och inte behöva tänka på sånt på helgerna! Ni träningsfreaks som inhalerar allt va träning innebär lär se på mig som en lat kvinna med bortförklaringar, haha men för att jag ska få tummen ur rumpisen måste jag göra på något vis! Hoppas ni inte är som Anna Skipper, som slår en på magen och säger vad som är nyttigt och inte, nu! Det är i alla fall mina mål - än så länge!! 

GAMLA BILDER

Hittade supermånga gamla bilder tagna av min duktiga syster! Kul att se hur mycket man förändras... Bilderna är från 2010-2012! Puss

SÖNDAG

Några av alla de bilder som togs i fredags...
Är väldigt nöjd med den här helgen, trots att jag inte gjorde mycket till nytta igår, men såna dagar behövs oxå! Var förövrigt värlsbäst att äntligen få träffa min kärlek igen, hade dessvärre velat sova där - men hade varken grejer med mig eller en lust för att bli sjuk jag me, så jag åkte hem vid åtta tiden! Väl hemma har jag mest letat efter saker, haha känns som att allt försvinner i vårat lilla hus (nödvändig info). Nu ska jag sova! Hoppas jag drömmer lite bättre drömmar än inatt, drömde att jag mördade någon och gjorde allt för att inte bli upptäckt. Haha vaknade upp med handsvett och ren ångest att det var på riktigt.. Nu måste jag sluta babbla, hörs imorgon! puss

EN DAG PÅ STAN

Hej hörni! Gick upp vid tolv tiden idag och åt frukost med mamma och pappa ute på altanen. Efter det fixade jag mig och åkte in till stan för att träffa Emma! Vi tog en lång promenad i solen på söder. Nu har vi precis sagt hejdå och jag är påväg till Niklas, vilket blev väldigt spontant. Vi hörs lite senare, ville Bara ge ett livstecken! Ha en fortsatt bra dag i solen! Puss

SOMMARINSPIRATION


UTTRÅKAD

Två gamla bilder. Saknar mitt hår!!
JAG. ÄR. SÅ. UTTRÅKAD. Ligger just nu i sängen och bara dör typ. Pratar lite med Niklas som jag inte träffat på en vecka för att han har dragit på sig en förkylning, så du som frågade ifall det hänt nåt mellan oss så är det absolut ingen fara! Han försöker förövrigt övertala mig till att skypea, men jag ser så risig ut att jag inte vill visa mig överhuvudtaget - var en walk of shame av att bara gå och köpa lunch tidigare idag....

APRIKOS OCH VITT

Allt från zara, smycken Michael Kors. 

INSPIRATION


LÖRDAG

Hej! Ursäkta svordomen, men fan vilken rolig kväll jag hade igår! Vi började hos Ronja där jag, Ronja och Linnea förade och pratade, efter det drog vi till Magenta för att sen dra vidare till Vardagsrummet. Mamma smsade då och frågade vart jag va, då hon va på Riche som ligger bara någon meter från vardagsrummet (dog föräldradöden då eftersom jag inte ville att dom skulle se mig full haha). Väl inne på vardagsrummet dyker mina föräldrar upp hahahha och bjuder på öl laget runt och vi hade så sjukt roligt ihop! Träffade sedn upp en vän till mig och vi gick gemensamt till Sturekompaniet. Kvällen sutade hemma hos Ronja vid sextiden. Länge sen jag skrattade så mycket! Annars så har jag inga planer alls för idag, ska nog bara vara hemma. Vi hörs sen! Puss

INSPIRATION


GODMORGON

Godmorgon! Gick upp för dryga timman sen och har precis duschat. Hade tänk att försöka mig på dessa bananpannkakor idag och se om dom är så mycket för världen! Annars så håller jag och tjejerna på att försöka planera kvällen, första stoppet blir i alla fall på Ronjas salong för att få håret fixat, sen åker vi till henne och möter alla där! Ser fram emot kvällen. Vi hörs lite senare! Puss

18 APRIL

Hej hörni! Vilken upp och ner dag jag har haft idag alltså! Dagen började bra och var på dunderbra humör, sen gick det utför när jag började göra mitt prov under eftermiddagen... Efter det såblev det bara värre, haha missade bussen med bara någon sekund och fick gå i regnet. Men vad gör det om hundra år! Nu är jag först och främst glad över att ha gjort en lyckad sats Macarons, plus att vi ska ha ett litet födelsedagsfirande för Ronja imorgon! Ser verkligen fram emot morgondagen! Nu ska jag ta något och äta puss

INSPIRATION


GODNATT

saknar sommaren ...
Ligger just nu i sängen och är helt slut i kroppen, kommer ha världens värsta träningsvärk imorgon - tur att jag var ute på en prommenix idag som dödade den värska träningsvärken i alla fall. Annars så har kvällen bjudit på en myskväll med familjen, vi har suttit och pratat och pappa försökte lära mig att stryka haha. Imorgon sover jag hemma hos Niklas, innan dess är det en relativt lång skoldag som gäller. Sen är det äntligen fredag och helg igen!! Nu måste jag soova. Hörs imorgon, puss

INSPIRATION


FRÅGELISTA

snodde listan av clara och sofie, belief.myshowroom.com
 
Hur har din dag varit? Väldig skön! Sov ut imorse och har gått på powerwalk, pluggat och tränat!
Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu? Nicolina
Vilket är ditt största beroende? Godis och min mobil
Vad gör du när ingen annan ser? Pratar låtsas thailändska och går på alla fyra, sen brukar jag sjunga högt och falskt i duschen - men bara om jag är själv
Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt? Skrattar åt i pincip allt, men en sak som jag brukar lägga lite märke till är hur folk dansar på krogen. haha tycker det är jätteroligt att iakta människor, speciellt hur folk för sig på krogen
Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av? Adhd
Vad beställer du på krogen? Oftast cider eller öl, drinken P2 är även 
sjukt god!
Vilken är din största skräck? Att dö utan att säga allt jag vill säga till personer jag bryr mig om
Hur gör man för att ragga på dig? 
Haha ingen aning, vara trevlig? 
Vad har du funderat över på sistone? Studenten, frihet och min hälsa
Vad var det konstigaste som hände i helgen? Mina humörsvängningar, haha
När skäms du? När jag skrattar åt mina skämt men ingen annan gör det
Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft? När vi hade festat hos Linnea, och hennes vän drog i mig ett x antal shots. Hade en fruktansvärd fyllehicka hela natten och ville bara dö dagen efter. Minns att jvi hade gäster sen när jag kom hem, men att jag bara gick förbi hela bunten och la mig direkt i sängen och dog. Tror det var första gången som jag verkligen blev BAKISbakis
Vem är den mest kända människa du talat med? Alexander Skarsgård, haha nej men jag vet inte
Vilket uttryck använder du lite för ofta? Helvete, mutta och bajs
Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå? Det vet jag inte :)
Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem? Detta ständiga problem med att tvätta håret hit och dit... 
Vad gör du när du är ledsen? Prata med mamma eller en vän, älskar att prata av mig. Har däremot väldigt svårt att gråta framför andra..
Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara? En mankini
Har du någon gång slagit någon? Slagit och slagit, en örfil har väl hänt
Vad ser du fram emot just nu? Mina klasskompisar lär tycka att jag är tappad om jag inte svarar studenten, men grejen är den att jag ser på studenten med glädje och rädlsa typ. Är rädd för förändringar! Men jag måste nog ändå svara studenten, får se på det med öppna ögon och se möjligheterna istället :) sen ser jag fram emot sommaren, mösspåtagning och att se resultat i min träning! 

POWERWALK I SOLEN

Fick med mig mamma ut på en powerwalk runt vår lilla by eller va man kan kalla det. Åtta kilometer powerwalk och 50 situps senare ligger jag nöjd och belåten på soffan. Ska snart göra 60 squats och sen är jag klar för dagen! Är så redo för att börja träna igen, ska bli kul när man väl ser resultat! Nu ska jag äta lite mat, blir bulgur med kyckling och en massa sallad! Gott. Vi hörs lite senare :) puss

PALJETTKJOL - DAG OCH NATT

Såhär skulle jag välja att matcha paljettkjolen från Newlook. Bägge skor är från zara. Vill ha sommar nununu så jag kan börja ha kjol ihop till ett par bruna ben och solblekt hår! 

SJUTTONDE APRIL

Hej hörni! Stannade hemma från skolan idag. Fick jätteont i huvudet igår på skivan som höll i sig hela natten, så jag fick endast sova någon timma, vilket resulterade i ännu värre huvudvärk när jag väl vaknade. Hade förövrigt väldigt kul igår, var kul att träffa Niklas och alla hans kompisar! Pappa hämtade mig (♥) vid ett tiden och vi åkte då hem! Idag ska jag plugga inför ett prov jag har imorgon, tänkte även ta en långpromenad i hopp om att huvudvärken ska försvinna! Hörs lite senare! Puss

INSPIRATION


JUST NU

Nu drar jag iväg till Niklas skiva! Första stoppet blir dock hos Johan och Amanda, kul! Hörs mer imorgon. Ha en trevlig kväll! :) puss 

SQUATCHALLANGE

Låg och tänkte igår över mitt mående. Det här att vara sockerberoende får mig verkligen att må dåligt. Känner mig ofta hängig och att ständigt ha ett behov av sötsaker sänker verkligen mitt välmående. Ställde mig efter ett tag framför spegeln och tänkte att fan nu får det vara nog! Så nu har jag "börjat" ett mer hälsosamt liv! Ska ha godisförbud fram tills studenten och har även gett mig in på 30 dagars squat-utmaning! Känns så skönt att äntligen fått tummen ur och faktiskt ta tag i mig själv. Heja mig! 

INSPIRATION


MÅNDAG

 
Bild från förra veckan!
Då var den här måndagen avklarad! Imorgon är det tisdag, vilken är för min del är den skönaste dagen på veckan då jag börjar ett och slutar kvart över två. Åker raka vägen hem efter skolan och styr ihop mig för att senare gå på Niklas skiva! Ska bli kul, men blir nog dessvärre ingen långvarig historia för min del då bussarna slutar gå vid ett... Kanske är lika bra haha. Förövrigt så har den här dagen varit väldigt rolig och skön. Från att nästan ha dött högt uppe i ett träd, till att bli glatt överraskad med en pizza till middag, till att avsluta på spikmattan och bara slappna av. Nu ska jag i alla fall sova, ska bli skönt att sova ut ordentligt! Vi hörs imorgon :) puss

ORANGE OCH VITT

Älskar blandningen av vitt, guld och orange på sommaren! Speciellt med ett par bruna ben.. Har fått lite önskemål att skriva vart saker och ting kommer ifrån, så självklart -
Skorna kommer från Zara och klänningen från Monki! 

INSPIRATION


FRÅGOR

Namn? Cornelia
När fyller du år? 15 November (Jävla mamma pappa)
Några piercingar? Bara i öööronen
Vad har du på dig just nu? Myskläder 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Beror på situationen, men oftast med Niklas
Vad längtar du efter? Sommaren!!!
Är du singel ? Nepp!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Ja det gör jag absolut!
Hur många har du varit kär i? Niklas är min första riktigt kärlek
 Är du kär just nu? Ja ♥♥♥
Har du kysst någon idag? Nej
När kysste du någon senast? Igååår
Är du romantisk? Hahahahaha jag försker
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nää
Vem sov du senast bredvid? Min katt
Hur ska din tjejen/killen vara? Omtänksam, snäll och vrålhet 
 
Vad är du rädd för: Nattfjärilar, mörkret och Anna Skipper
Det roligaste jobbet du haft/har: Cafejobb i somras
När grät du senast: Minns inte, gråter inte så ofta
När skrattade du senast:  Nyss, skrattar åt de mesta, har så dålig humor
Vem åkte du bil med sist: Ronja och Hanna
Vem åt du mat med sist: Just nu, med mig själv
Vem sov du hos sist:  Niklas Vem sov hos dig sist:  Niklas
Vad var du rädd för när du var liten: Tomten 
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Tigerskötare eller ambulansförare 
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Många gånger
Har du någonsin åkt ambulans? Ja en gång när vi krockade 
Har du någonsin opererats? Jag har opererats en gång, fyy
Värsta smärtan du råkat ut för: Sorg
Någon som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Mina vänner, min familj och pojkvän
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Löngner och falskhet
Har du någonsin sportat: Hahaha cheerleading, numera soffpotatis
Vad är dina framtidsdrömmar? Att åka till afrika efter studenten och jobba som volontär

LÅNGKJOL OCH STICKAT

Älskar matchningen med en stickad tröja ihop med kjol eller klänning! Så fint!!

EN DAG PÅ ÅGESTA

Hej hörni! Idag har jag verkligen tänjt på mina trygghetsgränser! Som ni ser i rubriken och på bilderna så har vi varit på ågesta idag. För er som inte vet är det ett gammalt nerlagt kärnkraftverk som numera används till övningar och dylikt för brandmän! Vi har varit där en gång tidigare, men då körde vi mest tillit- och sammarbetsövningar! Idag handlade det om höjder... Femton meter upp i luften skulle vi gå i en höghöjdsbana. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Jag är så höjdrädd så det fanns inte ens på kartan att jag skulle gått upp dit, men dum som jag är gjorde jag det - och är så sjukt stolt nu i efterhand! Höghöjdsbanan är förövrigt tunna, tunna vajrar uppspända mellan träden i olika banor som du ska gå på (självklart med säkerhetssele). Det var i alla fall väldigt roligt! Nu ligger jag i sängen och slappar, ska nog sätta på en film :) hörs sen! Puss

BANANPANNKAKA

Bananpannkakorna cirkulerar verkligen överallt. Jag gillar banan och gillar pannkakor, men tanken att kombinera dessa två - och dessutom äta varma, mosade banander - får mig att verkligen undra. Är det gott, eller är det bara en fluga? Sa köpa hem några bananer tills på fredag när jag är ledig och göra värsta dunderfrukosten hade jag tänkt, är väl likabra att bara få det överstökat! Haha värsta projektet för mig att får det gjort, har varit sugen på det, men det är just den där lilla saken angående varma, mosade bananer..... Någon av er som har testat?

LÅNGKJOL

Så enkelt, men åndå så fint!

INSPIRATION


SÖNDAG

Har haft en sjukt hektisk dag... Började med att jag och Niklas försov oss, sen fortsatte dagen lite i den andan. Skulle egentligen fota hammarbys match, men det blev en massa fel och missförstånd så jag gav upp och åkte därifrån. Istället mötte jag upp min kärlek och mös i solen, tusen gånger bättre! Nu är jag påväg hem. Ser fram emot att bara dö framför en bra film. Vi hörs hemma, har en massa inlägg att bjuda på! 

INSPIRATION


20 MÅNADER

Sorry för askass uppdatering igår, men jag hade verkligen ingen lust eller inspiration! Idag firar jag och Niklas 20 månader! Helt sjukt hur fort tiden går! Uppdateringen kommer därför inte ligga på topp idag heller, men någon gång till höra vi nog idag! Puss

JUST NU:


INSPIRATION


FRÅGOR & SVAR

 
Fråga: Vart hittar du alla dina bilder till dina inspirationscollage från? Väldigt fina bilder och ihopsättningar! Sen fråga nummer två, hur länge har du och din pojkvän varit ihop? Fin blogg! Kram
 
svar:  Tack så jättemycket! Jag hittar samtliga foton på weheartit och vissa tumblr, men de flesta hittar jag på weheartit! Brukar ofta klicka mig in där och bara suga åt mig all inspiration! Angående frågan om mig och Niklas så har vi varit tillsammans i 20 månader på lördag! ♥ Tack så mycket igen! Kram

UTSVÄNGDA JEANS


TORSDAG 11 APRIL

Hej, eller godmorgon! Vaknade för drygt en timma sedan bredvid den här grisen. När klockan ringde imorse tänkte jag bara nej, så jag vände mig om och somnade om. Var så skönt att äntligen sova ut! Just nu sitter jag med en te ute på balkongen. Det är inte så jättevarmt, men med solen i ögonen kan man i alla fall låtsas. Ska nog gå in och göra mina naglar nu, ser så konstigt ut när jag intr har några alls. Vi hörs lite senare! Puss

INSPIRATION


JA TACK!

Kostar bara sisådär 23 miljoner....

GODNATT

Hej hörni! Ligger i sängen och pratar med Niklas i telefon. Är helt slut i hjärnan och behöver verkligen sömn, men konstigt nog så är det nästintill omöjligt för mig att somna... Ska i alla fall försöka sova nu, längtar till helgen och lugn och ro.. Haha kommer gå i ide över helgen. Nejmen någonting sks jag nog ha ork (och råd....) till att göra! Nu måste jag sova, ska upp sju imorgon! Godnatt fina ni, sov gott

ÖNSKEOUTFIT

Skulle döda för Linnet från Acne och skorna från MK

ONSDAG

Min mysbebis 
Hej hörni! Ligger i soffan och dricker cola som det vore vatten. Är så sjukt trött och seg (bakis....) så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ska nog lägga mig i sängen och kolla på serier tills jag somnar. Vi får se om jag ens hinner kolla på en... Hörs lite senare, om jag inte har däckat i duschen. Puss

STUDENTSKIVA

HERREGUD VILKEN LYCKAD KVÄLL! Var längesen jag dansade och hade så kul. Klubben i sig var väl ingen höjdare, men allt blev ändå så lyckat! Kom hem till Emma vid tre-fyra någongång, tog taxi från stan vilket var så sjukt värt! Nu ligger jag i Emmas soffa ihop med Emma och hennes små voffsisar. Ska snart hem och ta världens längsta bakisdusch. Hörs när jag är hemma! Puss

DRÖMOUTFIT

Så enkelt men samtidigt så snyggt! 

INSPIRATION


9 APRIL

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er! Jag mår så hinla bra. Dagen vi i klassen har tjafsat och skrattat om är äntligen här! Tisdagen den nionde april innebär studentskiva för vår del! Åå vaknade upp imorse och va skitglad. Studenten närmar sig och idag är första stoppet innan själva utspringet! Är aspepp inför ikväll! Vi hörs nog inget mer idag, bara via några tidsinställda. Hoppas ni får en bra dag och kväll, för det ska jag ha! Puss

VITA JEANS

En drömmatchning med vita jeans Och världens finaste blus! Kan det snälla bli vår nu! 

INSPIRATION


GODNATT

Hej hörni! Kom inte ifrån skolan förrän klockan sju idag. Satt och pysslade inför allt med skivan imorgon och tiden bara flög iväg. Ligger i alla fall i sängen nu, är heeelt slut... men även aspepp inför imorgon! Trots att jag är så pepp är jag oxå rätt så rädd. Tiden går så himla fort och snart tar jag studenten! Lycka blandat med panik! Nu måste jag sova, blir en lång dag imorgon! Puss 

MÅNDAG 8 APRIL

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott, det har inte jag... Somnade vid ett ungefär och har valbart lite hela tiden under nattens gång. Tur att jag endast har praktiska ämnen idag och bara ska stå i en salong. Efter skolan ska jag och några till sätta oss med det sista inför skivan imorgon. Kul! Vi hörs lite senare. Puss

JAG ÄLSKAR DIG


BEKÄNNELSER

 
Jag älskar lappar, speciellt att gömma dom så personen oväntat hittar dom 
Jag vill så gärna gå en kurs i naglar, önskar att jag hade den ekonomin
Kan inte somna utan en katt brevid mig, behöver kurrandet för att somna
Jag längtar tills studenten, men har ångest angående dagen efter..
Har väldigt bra minne, minns oftast många detaljer och dylikt
Minns att jag aldrig trodde att det skulle bli Niklas och jag
Förut älskade jag söndagar för att jag började ett varje måndag..
 

PLUGGPLUGGPLUGG

Kom hem för någon timma sedan och har kollat på Hammarbys bortamatch på tvn ihop med pappa. Nu sitter jag dessvärre och pluggar hår- och hudsjukdomar. Alltså vilka vidriga sjukdomar det finns! Haha att plugga om sjukdomar är nog inte det bästa man kan göra när man är bakis och illamående, min aptit blev som bortblåst! Ska i alla fall fortsätta plugga nu, sen ska jag nog kolla på lite serier, är på myshumör idag! Vi hörs lite senare, puss

INSPIRATION


SÖNDAG

Hej hörni! Hoppas allt är bra med er! Gårkvällen blev inte alls som planerat. Tanken var att jag skulle möta upp Niklas och några kompisar efter hans match, men påväg in till stan mötte jag Cassandra och jag följde med henne hem till Hanna istället. Efter att vi varit hemma hos Hanna ett tag drog vi till Collage där Hannas pojkvän hade hyrt bord. Kvällen blev så himla rolig och vi dansade hela natten! Efter det mötte jag upp Niklas och vi åkte hem till honom. Nu sitter jag på tåget påväg hem! Vi hörs när jag är hemma, puss

BEKÄNNELSER ♥

 
Jag är en riktig faktanörd! Älskar all fakta om naturen och kroppen
Mitt mellannamn Emilia fick jag efter att min gammelmormor dött
Jag hatar ljudet av när folk äter, speciellt chips, knäckebröd och makaroner
Har alltid varit väldigt smal. När jag började gymnasiet vägde jag 43 kg till mina 172 cm
Jag kollar alltid på folks händer, vet dock inte varför, bara något jag gör
Tycker det är viktig att killar har välvårdade händer, snälla ögon och helst en bra rygg
Jag är dålig på att ta tag i saker och ting, skjuter oftast upp allting och sitter med det dagen innan
 

INSPIRATION


6 APRIL 2013

Godmorgon! Vaknade nyligen och ligger fortfarande kvar i sängen. Gårkvällen var såå lyckad! Det var länge sen skrattade så mycket. Vi var först hemma hos Emma som bjöd på middag och bål, sen tog vi tåget in mot stan och gick uuuut. Under tågresan in mot stan berättade Emma om hennes kärlek till Anton Hysén. När vi hade varit ute ett tag och står utomhus med ett par kompisar, så är det ingen mindre än Anton som går förbi. Haha var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde då jag fick se Emmas glädjerus. Nu måste jag fix mig, ska iväg och kolla på när Niklas spelar handboll. Puss

INSPIRATION


TJEJMIDDAG OCH UTGÅNG

Hej hörni! Har precis fixat klart mig och klämt på dom tightaste byxorna i världshistorien. Herregud nu sitter allt där det ska! Ska i alla fall fixa klart det sista och sen möta Emma och Hanna för att åka till Emma på tjejmiddag, ska bli jättekul!! Sen så ska vi uuuuuuut. Hörs sen! Trevlig kväll, puss

5 APRIL

Hej och Godmorgon! Vaknade vid tiotiden och låg kvar ett tag och mös med Niklas ett tag. Tog nyligen en dusch och har även ätit frukost. Trots att jag ska iväg om tre timmar, ska jag snart börja fixa mig. Haha tycker att det är så kul att fixa sig - eftersom jag aldrig gör det till vardags. Ska nog locka håret för ovanlighetens skull, så ni vet liksom. Nu måste jag ta något att äta, är sjukt sugen på tonfisk!! Hörs sen, puss 

GODNATT

 
Han är hemma igen! Ligger just nu väldigt tryggt i hans famn, så skönt med lite sovsällskap igen! Har saknat honom ♥ Planerna inför imorgon är att åka hem till Linnea ihop med Hanna för att fixa oss inför tjejmiddag hos Emma. Efter middagen ska vi gå ut, ser fram emot det hur mycket som helst!! Nu ska jag pussa lite på min favvis. Godnatt 

FÄRDIG

SÅ! Efter mycket om och men är nu bloggen äntligen till rätta. Stort tack till min syster som fixade allt! Jag kan verkligen ingenting om alla dessa koder och dylikt, så hon fick lite fria händer och köttade gärnet - och voila, helt perfekt!!!! Är superduper nöjd och ser verkligen fram emot att blogga i fortsättningen nu! 

INSPIRATION


GÖR OM!

Håller på och pysslar med bloggen, så det kan nog se lite rörigt ut i nån timma! 

TORSDAG

Godmorgon! Gick upp för någon timma sedan och har mest degat i soffan sen dess. Åt lite frukost nyss och ska snart göra om mina naglar. Annars då? Ska troligtvis in till stan lite senare för att möta studentkommiten och planera inför tisdag, sen möter jag upp nickepicke som kommer hem idag! 

INSPIRATION


INREDNING

Klickade mig nyss in på Zara Home.... Dum ide! Helst av allt vill jag klicka hem varenda pryl, så otroligt mycket fina saker! Haha verkar förövrigt som det börjar blir en trend för mig, satt inne igår och förregårmoch kikade på inredningssaker på diverse sidor. Åå vill ha en lägenhet nu nu nu som jag kan inreda, tycker nämligen det är så himla kul med inredning! Får spela the sims eller något så länge för att stilla mitt inredningsbehov......

THE IMPOSSIBLE

Vilken händelserik dag! Gick med Linnea på stan till att börja med, shoppade lite grejer som jag kommer att visa för er imorgon. Efter det åkte vi till jobbet och efter mycket om och men gick jag därifrån - arbetslös. Med andra ord så sa jag upp mig. Varför jag gjorde det känns onödigt att gå in på i detalj, men kort och gott kan jag säga att jag inte trivdes. Efter det så åkte jag hem till Malin och åt middag, sen gick vi på bio och såg The Impossible. Den var såååå bra gjord! Gå och se den! Efter det åkte jag hem och här är jag nu. Haha när jag skrev ut vad jag gjort under dagen kändes de inte som särskilt mycket, men jag har verkligen inte suttit stilla i en sekund! Nu ska jag ta igen lite förlorad sömn! Godnatt fina ni, puss

ONSDAG

Godmorgon fina ni! Vaknade för ungefär en halvtimma sedan och sitter nu och äter frukost. Vaknade upp med världens huvudvärk idag.... Hoppas det går över tills senare! Planerna för idag är att möta upp Linnea vid tvåtiden. Hon ska dela ut lite cvn och sen sätter vi oss nog på ett fik och babblar lite. Nu ska jag fixa mig, tänkte faktiskt göra något me mitt hår för en gångs skull! Brukar aldrig fixa mitt hår till vardags, så tänkte göra det nu när jag har gott om tid. Vi hörs senare! Puss

INSPIRATION


GODNATT

Min snuff 
Hej hörni! La mig sängen precis och har gjort mig redo för lite sömn. Kvällen slutade tillslut hemma, men innan dess så har jag varit hemma hos Hanna ihop med Jennie. Fixade ihop lite middag och snackade en hel del. Kom väl hem någongång vid nio och har sen dess inte gjort så värst mycket. Planerna inför imorgon är i alla fall en liten runda på stan med Linnea (som äntligen kommit hem!) sen ska vi jobba jobba jobba. Åå känns lite jobbigt att gå dit, men men får hoppas att det går bra! Nu ska jag försöka sova. Mitt huvud är som en torktumlare typ, har alldeles för mycket tankar för att kunna somna..... Jaja! Vi hörs imorgon! Sov gott hjärtisar! 

INSPIRATION


SMÅ HUSMORSTIPS

♥ Gammalt nagellack som är som gele? Häll i några droppar nagellacksborttagningsmedel och skaka om. Vänta sedan några sekunder och nagellacket är som nytt igen! Funkar däremot inte om nagellacket är sju år gammalt, testade nyss... 
 
♥ Fläckar på panna och öron efter att du precis färgat håret? Ta överbliven färg från burken eller flaskan och gnid på fläcken! på det viset slipper ni stå och gnugga sönder huden och med en gammal svamp, så slipper ni få fina rivsår i ansiktet!
 
♥ Om ni tycker att er ögonfransböjare inte böjer tillräckligt mycket så kan ni föna lite på böjaren så det blir uppvärmd! vänta gärna några sekunder innan ni kör igång, så ni slipper bränna ögonlocken... 
 
 Torra och flagnande läppar fixar ni lätt med en gammal tandborste och varmt vatten. Gnugga försiktigt i cirkelrörelser över läppen (helst efter en dusch då samtliga porer ät öppna och huden mjuk). Efter du gnuggat, smörj in med en fet och återfuktande läppkräm. 
 
♥ Är ni trötta på ert korta hår och vill att det ska växa fortare? Massera håret i en kvart varje dag. Då ökar blodcirkulationen och du stimulerar dina hårsäckar. Så glöm allt med laxermedel och allt va det heter. Det är själva massagen som får håret att växa, inte en massa dyra oljor och dylikt! 

MYSMORGON

Två bilder tagna hos Jennie imorse! Så fint rum! 
Just nu!
Hej fina ni! Vaknade hemma hos Jennie vid tio tiden någongång, låg och snackade ett tag innan  vi gick upp och gjorde värsta monsterfrullen. Åkte sen hem till mig och jag gjorde Jennies naglar, som förövrigt blev jättefina! Nu sitter vi på ett fik ihop med Hanna och snackar skit. Ikväll vet jag dock inte vad jag ska göra.. Vi får se! Hörs lite senare, puss 

VINPREMIÄR

Hej! Mötte upp Jennie, Felicia, Henke, Michelle och Hanna på söder lite tidigare idag. Efter mycket om och men åkte vi till Kristineberg och satte oss på en uteservering bredvid vattnet. Hur mysigt som helst! Vi tog vår drickavinpåenuteserveringisolen-oskuld för det här året! Efter det åkte vi hem till Jennie och åt femton paket nudlar ihop med kyckling, och här sitter vi nu! Kommer spendera natten här, så vi hörs mer imorgon! Ha en trevlig kväll! Puss

MÅNDAGEN DEN FÖRSTA APRIL

Bild från förra våren då vi fikade för första gången! 
Hej! Hur mår ni? Jag mår bra, könner mig utvilad och pigg idag. Pratade lite med Jennie igår och bestämde att vi skulle ses på stan och fika idag! Det lustiga är det att jag precis kom på att det var exakt ett år sedan som vi fikade för första gången. Minns att Niklas åkt bort, precis som idag, och från ingenstans så blev det bara så att vi sågs! Är förresten väldigt glad idag! Jag och mamma kom på att vi har en vän i USA som kanske skulle kunna köpa en väska och skicka över den hit, det vore ju drömmen! Väskan jag ska köpa finns ingenstans i hela stockholm och för att beställa från MKs sida så måste man tydligen ringa dom... Haha hör verkligen mig själv och min urdåliga engelska: helå helå. Cornelia fråm sviden. Nej nu ska jag sluta, haha är helt hyper. Hörs lite senare! Ha en trevlig dag! Puss

RSS 2.0