SMÅ HUSMORSTIPS

♥ Gammalt nagellack som är som gele? Häll i några droppar nagellacksborttagningsmedel och skaka om. Vänta sedan några sekunder och nagellacket är som nytt igen! Funkar däremot inte om nagellacket är sju år gammalt, testade nyss... 
 
♥ Fläckar på panna och öron efter att du precis färgat håret? Ta överbliven färg från burken eller flaskan och gnid på fläcken! på det viset slipper ni stå och gnugga sönder huden och med en gammal svamp, så slipper ni få fina rivsår i ansiktet!
 
♥ Om ni tycker att er ögonfransböjare inte böjer tillräckligt mycket så kan ni föna lite på böjaren så det blir uppvärmd! vänta gärna några sekunder innan ni kör igång, så ni slipper bränna ögonlocken... 
 
 Torra och flagnande läppar fixar ni lätt med en gammal tandborste och varmt vatten. Gnugga försiktigt i cirkelrörelser över läppen (helst efter en dusch då samtliga porer ät öppna och huden mjuk). Efter du gnuggat, smörj in med en fet och återfuktande läppkräm. 
 
♥ Är ni trötta på ert korta hår och vill att det ska växa fortare? Massera håret i en kvart varje dag. Då ökar blodcirkulationen och du stimulerar dina hårsäckar. Så glöm allt med laxermedel och allt va det heter. Det är själva massagen som får håret att växa, inte en massa dyra oljor och dylikt! 

Kommentarer
Postat av: KARRO

Tack för tipsen! Va fin blogg du har cornelia:)

2013-04-03 @ 00:26:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0